Veroordeelde vrouw aangehouden tijdens doen van aangifte in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 47-jarige vrouw uit Rotterdam is op 21 september op het politiebureau aan het Cor Kieboomplein aangehouden, toen ze aangifte kwam doen. De vrouw was naar het politiebureau gegaan, nadat ze eerder die dag in Rotterdam als fietsster was aangereden door een automobilist. Deze man ging er vandoor en liet de vrouw met een paar lichte schaafwonden achter.

Bij het opnemen van de aangifte bleek dat de vrouw eerder was veroordeeld voor het betalen van een schadevergoeding van ruim 40.000 euro en dat ze voor ruim 400 euro’s aan boetes had openstaan. Bij gebrek aan betalingsmogelijkheden koos de vrouw voor het alternatief: in totaal 321 dagen zitten. Voordat we ze werd aangehouden, kreeg de vrouw de gelegenheid om aangifte te doen.

- Advertisement -

De automobilist die haar vermoedelijk had aangereden, was toen inmiddels al aangehouden. Deze 31-jarige Rotterdammer werd na verhoor heengezonden en de politie heeft proces verbaal opgemaakt.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...