Verdachte vast na dodelijk steekincident in Wageningen

Date:

Deel bericht:

Wageningen – Donderdag rond 22.35 uur vond op de Narcissenstraat voor een woning een steekincident plaats met dodelijke afloop. Hulpverlening voor het zwaargewonde slachtoffer mocht niet meer baten. De man, van 38 jaar uit Wageningen, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Agenten hielden bij de woning een verdachte aan, een 42-jarige man ook afkomstig uit Wageningen. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Na een melding van een mogelijke conflictsituatie gingen meerdere politie-eenheden naar de Narcissenstraat. Agenten troffen op straat een zwaargewonde man aan. Zij startten direct met reanimeren, even later geholpen door ambulancepersoneel en ook een traumateam dat inmiddels in de buurt was geland.

- Advertisement -

Andere agenten begonnen met onderzoek en konden al snel een verdachte aanhouden. De 42-jarige werd overgebracht naar het politiebureau en verhoord. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

Recherche en forensische opsporing stelden een uitgebreid onderzoek in. Er werd een Plaats Delict (PD) afgezet en agenten spraken met meerdere getuigen. Het onderzoek op straat is rond 05.00 uur afgerond en de PD opgeheven. Vrijdag worden nog meer getuigen gehoord. De toedracht ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Creatieve Rotterdammer bezorgt automobilist uit Gelderland rits bekeuringen

Rotterdam - Een rolletje tape kwam een man uit Gelderland bijna duur te staan. In korte tijd ontving...

Jongen (16) overleden na aanrijding met taxi Hancateweg-West Hellendoorn

Hellendoorn - Bij een ernstig ongeluk op de Hancateweg-West in Hellendoorn is afgelopen nacht een 16-jarige jongen om...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...