Meisje (14) overleden door misdrijf Achterveld / Hoevelaken

Date:

Deel bericht:

Achterveld – Vrijdagmiddag 2 juni werd het lichaam van een meisje aangetroffen in het water van een sloot aan het Emelaarsepad in Achterveld. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje door een misdrijf om het leven is gebracht.

Rond 17.00 uur schakelde een getuige de politie in omdat er een lichaam in het water lag. Het bleek dat het ging om het lichaam van een meisje die overleden was. Direct werd de omgeving afgezet. Specialisten van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek. Daarbij maakten zij gebruik van speurhonden en een politiehelikopter maakte overzichtsfoto’s.
Identiteit

- Advertisement -

Na onderzoek blijkt het te gaan om een 14-jarig meisje uit Hoevelaken. Zij werd door een misdrijf om het leven gebracht. Een groot rechercheteam (Team Grootschalige Opsporing (TGO)) doet onderzoek naar wat er vrijdagmiddag 2 juni gebeurd is. In verband met sporenonderzoek heeft de Mobiele Eenheid het gebied rondom het Emelaarsepad in nacht van vrijdag op zaterdag bewaakt. Zaterdag 3 juni vindt er verder sporenonderzoek plaats in de omgeving waar het meisje is gevonden.

Uw tip!

De recherche doet een dringend beroep op getuigen. Mensen die iets gezien hebben in de omgeving van het Emelaarsepad die vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur, wordt verzocht zich te melden bij de recherche. Ook mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-online.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...