112 Foto- en videografen gezocht!

Heb jij momenteel als hobby 112 fotograaf of 112 spotter en zou je af en toe met het maken van foto’s iets willen bijverdienen? Dat kan, Nieuws op Beeld is op zoek naar nieuwe freelance foto- en videografen.

We zoeken op dit moment voornamelijk fotografen in Zuid-Holland, maar we staan ook open voor de fotografen uit heel Nederland. Nieuws op Beeld is een nieuwswebsite en een persbureau, dat betekent dat wij foto en videomateriaal aanbieden aan lokale, regionale en landelijke media.

Wie zoeken we?
  • Personen vanaf 16 jaar en ouder. (Je kan heftige incidenten te verwerken krijgen)
  • Leergierig naar het werk als 112 journalist
  • Je bent in het bezit van een hele goede telefoon, maar het liefst een camera met verwisselbare lenzen.
  • Omgeving Rotterdam / Gouda / Zuid-Holland-Zuid en de rest van Nederland.
Wat bieden we?
  • Alle vrijheid om zelf te kiezen waar je op afgaat.
  • De mogelijkheid om jouw foto’s en video’s aan te bieden bij landelijke, regionale en lokale media. We hebben een groot netwerk aan afnemers en bieden een vergoeding van 80% van de verkoop.
  • Interne trainingen om leren om te gaan met foto-apparatuur.
  • De mogelijkheid om zelf je artikelen te schrijven.
Wat houdt het werk in?

Als 112 journalist werk je voornamelijk zelfstandig. Dat houdt in dat als er een melding binnenkomt je op pad gaat voor een 112 melding. Zodra je onderweg gaat, meldt je het aan de redactie. Ben je ter plaatse ga je op zoek naar een plaatje dat zoveel mogelijk laat zien van het incident. Daarbij houdt je gelijk rekening met de privacy van betrokken personen. We plaatsen je foto’s en video’s op onze website als etalage voor de media, maar ook als informatie voor burgers die willen weten wat er in hun omgeving is gebeurd.

Zodra jouw foto’s in onze beeldbank staan gaan we deze voor je versturen naar regionale en landelijke media. Bij afname van het beeldmateriaal wordt er aan ons een vergoeding betaald. Hiervan krijg jij als maker 80% uitbetaald!

Het werken als Freelance 112 journalist is ontzettend leuk! Je weet nooit wat je tegen gaat komen. Je komt vaak andere mensen tegen en als je sociaal bent heb je altijd wel een leuke sociale contacten. Wel waarschuwen we ervoor dat je ook te maken krijgen met heftige incidenten, zoals ernstige steek- of schietpartijen.

Kom je voor ons fotograferen? Dan werk je dus als zelfstandige. We nemen geen mensen in dienst, maar bieden ons platform en een leuk team aan om van jouw hobby wellicht je werk te kunnen maken.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op middels WhatsApp (Klik) of stuur een mail naar redactie@nieuwsopbeeld.nl