Middelbrand woning Ekster Hoogvliet

donderdag 22 juli 2010 13:28

HOOGVLIET – Donderdagmiddag heeft er een brand gewoed in een woning aan de Ekster in Hoogvliet, er werd al snel opgeschaald naar middelbrand De brandweer rukte met 7 wagens uit en had de brand vrij snel onder controle, de bewoner en de 2 katten die in het pand aanwezig waren zijn ongedeerd.

De brandweer vermoed kortsluiting als oorzaak van de brand. Opvallend was dat de eigenaresse van het pand erg rustig was.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Middelbrand woning Ekster Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Donderdagmiddag heeft er een brand gewoed in een woning aan de Ekster in Hoogvliet, er werd al snel opgeschaald naar middelbrand De brandweer rukte met 7 wagens uit en had de brand vrij snel onder controle, de bewoner en de 2 katten die in het pand aanwezig waren zijn ongedeerd.

De brandweer vermoed kortsluiting als oorzaak van de brand. Opvallend was dat de eigenaresse van het pand erg rustig was.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!