Drenkeling optijd uit water gered Koemarktbrug Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Donderdagmiddag even voor 3 uur word er groot alarm geslagen voor een drenkeling in de Schiedamse haven. Onder de koemarktbrug ligt een persoon in het water. De drenkeling wist zich vast te houden aan een muur, totdat de duikers van de brandweer hem uit het water kwamen redden. Duikers van de brandweer die snel ter plaatse waren hebben het slachtoffer uit het water gered en op het droge weten te krijgen.

Het slachtoffer is in het VVV kantoor opgevangen en nagekeken door het ambulance personeel. Hoe het slachtoffer te water is geraakt is niet bekend. Het ongeval trok veel bekijks onder de mensen.

- Advertisement -

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd