Drenkeling optijd uit water gered Koemarktbrug Schiedam

donderdag 29 juli 2010 13:17

SCHIEDAM – Donderdagmiddag even voor 3 uur word er groot alarm geslagen voor een drenkeling in de Schiedamse haven. Onder de koemarktbrug ligt een persoon in het water. De drenkeling wist zich vast te houden aan een muur, totdat de duikers van de brandweer hem uit het water kwamen redden. Duikers van de brandweer die snel ter plaatse waren hebben het slachtoffer uit het water gered en op het droge weten te krijgen.

Het slachtoffer is in het VVV kantoor opgevangen en nagekeken door het ambulance personeel. Hoe het slachtoffer te water is geraakt is niet bekend. Het ongeval trok veel bekijks onder de mensen.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drenkeling optijd uit water gered Koemarktbrug Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Donderdagmiddag even voor 3 uur word er groot alarm geslagen voor een drenkeling in de Schiedamse haven. Onder de koemarktbrug ligt een persoon in het water. De drenkeling wist zich vast te houden aan een muur, totdat de duikers van de brandweer hem uit het water kwamen redden. Duikers van de brandweer die snel ter plaatse waren hebben het slachtoffer uit het water gered en op het droge weten te krijgen.

Het slachtoffer is in het VVV kantoor opgevangen en nagekeken door het ambulance personeel. Hoe het slachtoffer te water is geraakt is niet bekend. Het ongeval trok veel bekijks onder de mensen.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!