Voetganger aangereden door vrachtwagen Bentlicklaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM –  Maandagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding aan de Bentlicklaan tussen een vrachtwagen en een voetganger. De bestuurder van de vrachtwagen was voor een onbekende reden doorgereden.

Vele hulpdiensten reageerde hier op waaronder het Mobiel Medisch Team werden en de Officieer van Dienst Geneenskundige. De patient had last van nek/rugklachten , na dat het ambulance personeel ter plaatse was bleek dat het MMT niet nodig was, deze werd dan ook gecanceld en mocht terug naar rotterdam airport. Het ambulance personeel hebben de vrouw grondig onderzocht en hebben deze per wervelplank naar de ambulance gebracht. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
De politie doet samen met het Korps Landelijke Politie Diensten onderzoek naar het toedracht van het ongeval en zijn druk op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd