Voetganger aangereden door vrachtwagen Bentlicklaan Rotterdam

maandag 2 augustus 2010 13:09

ROTTERDAM –  Maandagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding aan de Bentlicklaan tussen een vrachtwagen en een voetganger. De bestuurder van de vrachtwagen was voor een onbekende reden doorgereden.

Vele hulpdiensten reageerde hier op waaronder het Mobiel Medisch Team werden en de Officieer van Dienst Geneenskundige. De patient had last van nek/rugklachten , na dat het ambulance personeel ter plaatse was bleek dat het MMT niet nodig was, deze werd dan ook gecanceld en mocht terug naar rotterdam airport. Het ambulance personeel hebben de vrouw grondig onderzocht en hebben deze per wervelplank naar de ambulance gebracht. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
De politie doet samen met het Korps Landelijke Politie Diensten onderzoek naar het toedracht van het ongeval en zijn druk op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voetganger aangereden door vrachtwagen Bentlicklaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM –  Maandagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding aan de Bentlicklaan tussen een vrachtwagen en een voetganger. De bestuurder van de vrachtwagen was voor een onbekende reden doorgereden.

Vele hulpdiensten reageerde hier op waaronder het Mobiel Medisch Team werden en de Officieer van Dienst Geneenskundige. De patient had last van nek/rugklachten , na dat het ambulance personeel ter plaatse was bleek dat het MMT niet nodig was, deze werd dan ook gecanceld en mocht terug naar rotterdam airport. Het ambulance personeel hebben de vrouw grondig onderzocht en hebben deze per wervelplank naar de ambulance gebracht. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
De politie doet samen met het Korps Landelijke Politie Diensten onderzoek naar het toedracht van het ongeval en zijn druk op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!