woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Aanrijding Motor/fietser Hoogvlietsekerkweg Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Dinsdagavond vond er een aanrijding plaats tussen een fietser en een motorrijder,  het leek ernstig te zijn, de alarmcentrale liet het Mobiel Medisch Team mee vliegen. De locatie van het ongeval was niet helemaal duidelijk en de hulpdiensten hebben ook moeten zoeken om dit te vinden, dit bleek op het fietspad te zijn richting metro station Tussenwater in Hoogvliet.

Er waren 3 slachtoffers en het eerste ambulance personeel ter plekke heeft de eerste slachtoffer behandelt, de politie de andere 2. Het Mobiel Medisch Team was niet noodzakelijk en deze werd dan ook gecanceld, was wel er een 2e ambulance nodig voor de man op de fiets. De motorrijder had last van de rug en nek, deze werd met een wervelplank vervoerd naar de ambulance, de fietser had een gekneusde been. Gelukkig kwam het 3e slachtoffer er met de schrik van af. De motorrijder en de fietser zijn mee genomen naar het RPZ voor verder onderzoek. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team doet onderzoek naar het ongeval.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -