Heftige aanrijding Molendijk Rhoon MMT inzet

vrijdag 6 augustus 2010 12:52

RHOON –  Vrijdagavond rond kwart over zes meld er een melding gemaakt van een aanrijding tussen een voetganger en personen auto. Het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen om bijstand te verlenen aan het aanwezige ambulance team

Het MMT heeft de man geïntubeerd, deze is hier na met spoed overgebracht naar het Zuider ziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder van de personen auto is voor een onbekende reden door gereden, de politie is opzoek naar deze bestuurder. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team doet onderzoek naar de zaak.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Heftige aanrijding Molendijk Rhoon MMT inzet
Schrijver:

 

 

RHOON –  Vrijdagavond rond kwart over zes meld er een melding gemaakt van een aanrijding tussen een voetganger en personen auto. Het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen om bijstand te verlenen aan het aanwezige ambulance team

Het MMT heeft de man geïntubeerd, deze is hier na met spoed overgebracht naar het Zuider ziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder van de personen auto is voor een onbekende reden door gereden, de politie is opzoek naar deze bestuurder. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team doet onderzoek naar de zaak.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!