Politie inval na steekpartij Spijkenissse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Vrijdagmiddag kwart over 5 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekpartij aan de Molenstraat in Spijkenisse, De hulpdiensten rukte massaal uit, ook vloog het Mobiel Medisch Team mee voor het slachtoffer. Een dader zou gevlucht zijn , de andere zou in een pand vier huizen vanaf het incident ingevlucht zijn.

Als eerste werd het slachtoffer met meerdere steek wonden zo snel mogelijk geholpen , deze is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De politie zette een grote zoek actie in om de dader te vinden, de hondenbrigrade die met spoed ter plaatse kwam maakte alles klaar voor een inval in het pand. De hondenbrigade heeft samen met de politie een inval gedaan in het pand , helaas was de dader via een onbekende weg gevlucht. De politie is nog druk opzoek naar deze dader.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd