Val van hoogte Kruisnetlaan Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vrijdagochtend om half 12 werd het Mobiel Medisch Team samen met de ambulance en politie diensten opgeroepen voor een val van hoogte op de Kruisnetlaan in Hoogvliet. Het slachtoffer zou 3 meter naar beneden zijn gevallen en in de tuin terecht zijn gekomen.

Het ambulance team was snel er ter plaatse en verzorgde het slachtoffer, de piloot van de trauma helicopter kon hem op een nabij gelegen grasveld neer zetten. De MMT arts en de verpleegkundige werden per politie wagen naar het adres gebracht. Gelukkig was het niet ernstig en al snel was het slachtoffer met nekklachten vervoerd naar het Ruwaard van Putten ziekenhuis. Het trauma team kon na de hulp verlening ook weer snel terug naar het vliegveld.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd