Reanimatie Emelissendijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM –  Zondagmorgen vond er een reanimatie plaats aan de Emelissedijk in Rotterdam, het eerste ambulance team ter plaatse werd opgeroepen voor een patient die onwel was geworden. Eenmaal aangekomen bleek dit te gaan om een reanimatie, het Mobiel Medisch Team werd samen met de brandweer opgeroepen voor assitentie aan de collega’s.

De brandweer zette gelijk de auto ladder op voor de afhijsing, de bemanning van de tank autospuit gingen naar boven voor het reanimeren. Het trauma team had het slachtoffer geintubeerd, ondanks de inzet van de hulpdiensten is het slachtoffer overleden.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd