Beknelling na zware aanrijding tegen vrachtwagen

Date:

Share post:

- Advertisement -

SCHIEDAM – Woensdag in de vroege ochtend uren heeft er op de Vlaardingerdijk, net voor oprit 16 bij Vijfsluizen, een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. De bestuurder van de personen auto raakte hierdoor zwaar gewond. Ambulance en politie gaan met spoed ter plaatse.

Ook het Mobiel Medisch Team word meegestuurd voor medische assistentie aan het ambulance personeel. Enige tijd later word ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Het slachtoffer is na de stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Het verkeersongevallen team van de politie Rotterdam-Rijnmond onderzoekt de preciese toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd