Beknelling na zware aanrijding tegen vrachtwagen

woensdag 18 augustus 2010 12:35

SCHIEDAM – Woensdag in de vroege ochtend uren heeft er op de Vlaardingerdijk, net voor oprit 16 bij Vijfsluizen, een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. De bestuurder van de personen auto raakte hierdoor zwaar gewond. Ambulance en politie gaan met spoed ter plaatse.

Ook het Mobiel Medisch Team word meegestuurd voor medische assistentie aan het ambulance personeel. Enige tijd later word ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Het slachtoffer is na de stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Het verkeersongevallen team van de politie Rotterdam-Rijnmond onderzoekt de preciese toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Beknelling na zware aanrijding tegen vrachtwagen
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Woensdag in de vroege ochtend uren heeft er op de Vlaardingerdijk, net voor oprit 16 bij Vijfsluizen, een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. De bestuurder van de personen auto raakte hierdoor zwaar gewond. Ambulance en politie gaan met spoed ter plaatse.

Ook het Mobiel Medisch Team word meegestuurd voor medische assistentie aan het ambulance personeel. Enige tijd later word ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Het slachtoffer is na de stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Het verkeersongevallen team van de politie Rotterdam-Rijnmond onderzoekt de preciese toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!