Autobrand Beugstraat Hoogvliet

Date:

Share post:

HOOGVLIET – Maandagochtend werd de brandweer van Hoogvliet opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Beugstraat in Hoogvliet, het voertuig zou naast een flat staan. Een van de bewoners van de straat was al bezig de brand te blussen met behulp van een tuinslang.

De brandweer gebruikte schuimvorming voor het blussen van het voertuig, ook werd er waterwinning gemaakt voor de hogedrukspuit. Omdat er veel wind stond werd het de brandweer lastig gemaakt om de brand te blussen, dit was echter toch gelukt en kon er volkomen worden dat de nabij gelegen flat ook vlam zou vatten. Het voertuig is compleet uitgebrand en total los verklaart, deze moest weggesleept worden.

De oorzaak van de brand is tot nu toe onbekend, brandstichting word uitgesloten.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd