Vrouw ernstig gewond na val van 2e verdieping Van Leeuwenhoeckstraat Schiedam

maandag 13 september 2010 12:29

SCHIEDAM – Maandagmiddag even na 2 uur is er een vrouw van de 2e verdieping naar beneden gevallen vanuit een woning aan de Van Leeuwenhoeckstraat in Schiedam. Ambulance en politie komen met spoed ter plaatse. Ook de meegestuurde Traumahelikopter word de lucht in gestuurd. De piloot kon vrijwel direct na het opstijgen alweer de landing inzetten en heeft zijn helikopter op een krap stukje aan de Overschiesestraat neer weten te zetten, met de staart van de heli boven het water.

De trauma-artsen waren snel ter plaatse. Na de stabilisatie van het slachtoffer is deze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie stond al klaar voor een spoedtransport, maar dit bleek later niet nodig te zijn. Het Mobiel Medisch Team kon hierna weer retour naar het vliegveld. Het ongeval en het opstijgen van de helikopter trok erg veel bekijks onder de mensen. Hoe de vrouw uit de woning heeft kunnen vallen, is nog onbekend. De Forenische Opsporing van de politie heeft in het huis een sporenonderzoek verricht.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw ernstig gewond na val van 2e verdieping Van Leeuwenhoeckstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Maandagmiddag even na 2 uur is er een vrouw van de 2e verdieping naar beneden gevallen vanuit een woning aan de Van Leeuwenhoeckstraat in Schiedam. Ambulance en politie komen met spoed ter plaatse. Ook de meegestuurde Traumahelikopter word de lucht in gestuurd. De piloot kon vrijwel direct na het opstijgen alweer de landing inzetten en heeft zijn helikopter op een krap stukje aan de Overschiesestraat neer weten te zetten, met de staart van de heli boven het water.

De trauma-artsen waren snel ter plaatse. Na de stabilisatie van het slachtoffer is deze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie stond al klaar voor een spoedtransport, maar dit bleek later niet nodig te zijn. Het Mobiel Medisch Team kon hierna weer retour naar het vliegveld. Het ongeval en het opstijgen van de helikopter trok erg veel bekijks onder de mensen. Hoe de vrouw uit de woning heeft kunnen vallen, is nog onbekend. De Forenische Opsporing van de politie heeft in het huis een sporenonderzoek verricht.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!