Gaslekkage in verzorgingstehuis Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Dinsdagmiddag om 16;22;24 werd er een melding gemaakt van een gaslucht/lek in het ketelhuis van het verzorgingstehuis Breede Vliet. De brandweer werd samen met de politie op onderzoek uitgestuurd.De officier van dienst had als eerste de metingen verricht. Hieruit bleek dat er duidelijk een gaslek was.

Er zijn meerdere metingen verricht rondom in en uit het pand, ook werden de gasleidingen in het ketelhuis werden voor uit voorzorg afgesloten. De hoogste concentratie gas werd gemeten in de gang van het ketelhuis, dit was echter niet hoog genoeg om het pand te ontruimen. Later bleek dat een bedrijf vanmorgen bezig was met werkzaamheden in het pand, mogelijk was hier iets fout gegaan. Ook was de CV ketel vanmorgen uitgevallen en werd er een klap gehoord.
Alle ramen van het pand waren open gezet voor een goede ventilatie, het incident is overgelaten aan het bedrijf wat vanmorgen werkzaamheden had verricht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd