Aanrijding na achtervolging Jacob catstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Op vrijdagochtend rond 11 uur vond er een achtervolging van een verdachte plaatst vanaf de Provenierssingel tot aan de Jacob Catstraat. Deze achtervolging resulteerde in een zware aanrijding op de Jacob Catstraat. De verdachte raakte met ongeveer 130 km/h een bestelauto waarna deze op 2 andere auto’s en een scooter ramde. Het is mogelijk dat er een tweede verdachte aanwezig was in de auto, deze is geboeid per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Voor zover bekend zijn er geen andere gewonden gevallen dan de inzittenden van de vluchtauto. De brandweer moest eraan te pas komen om het wegdek weer schoon te maken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd