dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Aanrijding na achtervolging Jacob catstraat Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Op vrijdagochtend rond 11 uur vond er een achtervolging van een verdachte plaatst vanaf de Provenierssingel tot aan de Jacob Catstraat. Deze achtervolging resulteerde in een zware aanrijding op de Jacob Catstraat. De verdachte raakte met ongeveer 130 km/h een bestelauto waarna deze op 2 andere auto’s en een scooter ramde. Het is mogelijk dat er een tweede verdachte aanwezig was in de auto, deze is geboeid per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Voor zover bekend zijn er geen andere gewonden gevallen dan de inzittenden van de vluchtauto. De brandweer moest eraan te pas komen om het wegdek weer schoon te maken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -