Afhijsing patiënt Fideliolaan Hoogvliet

maandag 4 oktober 2010 14:38

HOOGVLIET – Maandagochtend werd de brandweer van Hoogvliet en Spijkenisse opgeroepen voor een patient uit de woning halen ter assistentie GGD. Ter plaatse maakte de bemanning van Hoogvliet alles gereed voor de komst van de hoogwerker.

Hoogwerker eenmaal ter plaatse moest de brancard geplaatst worden, door de snelle samenwerking van de brandweer korpsen was de patient binnen 10 minuten beneden en kon het slachtoffer vervoerd worden naar het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Afhijsing patiënt Fideliolaan Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Maandagochtend werd de brandweer van Hoogvliet en Spijkenisse opgeroepen voor een patient uit de woning halen ter assistentie GGD. Ter plaatse maakte de bemanning van Hoogvliet alles gereed voor de komst van de hoogwerker.

Hoogwerker eenmaal ter plaatse moest de brancard geplaatst worden, door de snelle samenwerking van de brandweer korpsen was de patient binnen 10 minuten beneden en kon het slachtoffer vervoerd worden naar het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!