Gebouwbrand Kantoor Sanquin Rotterdam

vrijdag 8 oktober 2010 14:33

ROTTERDAM – Vrijdagochtend om 11:52 werd de kazerne Baan gealarmeerd voor een automatische brandmelding in het gebouw van Sanquin aan de Wytemaweg in Rotterdam. De brandweer ging met spoed ter plaatse, eenmaal aangekomen bleek het gebouw volgens de regels zijn geëvacueerd.

 

Het alarm was afgegaan door brandje in het vloer verwarming van het gebouw. De brandweer maakte hierop gebouwbrand. De aanrijdende wagens konden achteraf gecanceld worden, de brand was snel uit dankzij de brandblusser in het gebouw.

 

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gebouwbrand Kantoor Sanquin Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Vrijdagochtend om 11:52 werd de kazerne Baan gealarmeerd voor een automatische brandmelding in het gebouw van Sanquin aan de Wytemaweg in Rotterdam. De brandweer ging met spoed ter plaatse, eenmaal aangekomen bleek het gebouw volgens de regels zijn geëvacueerd.

 

Het alarm was afgegaan door brandje in het vloer verwarming van het gebouw. De brandweer maakte hierop gebouwbrand. De aanrijdende wagens konden achteraf gecanceld worden, de brand was snel uit dankzij de brandblusser in het gebouw.

 

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!