Persoon Onwel Huisartsenpost Spijkenisse

dinsdag 12 oktober 2010 14:29

SPIJKENISSE –  Dinsdagavond om half 8 word er een melding gemaakt van een vrouw die onwel was geworden in de huisartsenpost van het Ruwaard van Putten ziekenhuis. De ambulance team ter plaatse wilde het Mobiel Medisch Team ter assistentie, deze werd dan ook opgeroepen en kwamen na 15 minuten aan.

De vrouw is ABC stabiel gemaakt en overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon Onwel Huisartsenpost Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE –  Dinsdagavond om half 8 word er een melding gemaakt van een vrouw die onwel was geworden in de huisartsenpost van het Ruwaard van Putten ziekenhuis. De ambulance team ter plaatse wilde het Mobiel Medisch Team ter assistentie, deze werd dan ook opgeroepen en kwamen na 15 minuten aan.

De vrouw is ABC stabiel gemaakt en overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!