Aanrijding Tram/Voetganger Leuvehaven Rotterdam

woensdag 13 oktober 2010 14:22

ROTTERDAM – Woensdagmiddag rond de klok van 15:45 werd er een voetganger aangereden door een tram op de Leuvehaven ten hoogte van het Maritiem Museum. Het slachtoffer had last van rug en nekklachten, deze moest vervolgens op een wervelplank gelegd worden vanwege eventuele schade aan de rug/nek.

Wie er precies fout zat is nog onduidelijk, de RET doet samen met de politie onderzoek naar het ongeval. Het slachtoffer is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding Tram/Voetganger Leuvehaven Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Woensdagmiddag rond de klok van 15:45 werd er een voetganger aangereden door een tram op de Leuvehaven ten hoogte van het Maritiem Museum. Het slachtoffer had last van rug en nekklachten, deze moest vervolgens op een wervelplank gelegd worden vanwege eventuele schade aan de rug/nek.

Wie er precies fout zat is nog onduidelijk, de RET doet samen met de politie onderzoek naar het ongeval. Het slachtoffer is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!