Aanrijding tussen twee personenauto’s Pernis

woensdag 13 oktober 2010 14:15

PERNIS – Woensdagavond om 19:46 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding tussen 2 voertuigen op de Oud Pernisserweg in Pernis. De politie en de ambulance dienst kwamen ter plaatse, een persoon werd meegenomen naar het Ruwaard van Putten ziekenhuis in Spijkenisse, de andere kwamen er met de schrik van af.

Allebei de voertuigen zijn niet meer in staat om de weg op te kunnen, deze zijn dan ook weggesleept. De politie doet onderzoek naar het ongeval.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding tussen twee personenauto’s Pernis
Schrijver:

 

 

PERNIS – Woensdagavond om 19:46 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding tussen 2 voertuigen op de Oud Pernisserweg in Pernis. De politie en de ambulance dienst kwamen ter plaatse, een persoon werd meegenomen naar het Ruwaard van Putten ziekenhuis in Spijkenisse, de andere kwamen er met de schrik van af.

Allebei de voertuigen zijn niet meer in staat om de weg op te kunnen, deze zijn dan ook weggesleept. De politie doet onderzoek naar het ongeval.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!