Bommelding Verdacht Koffertje CS Rotterdam

woensdag 13 oktober 2010 14:26

ROTTERDAM – Woensdagmiddag om 13:44 word er een verdacht koffertje opgemerkt door beveiligingscamera’s in de hal van het Centraal Station Rotterdam. De reizigers werden op afstand gehouden de politie rukte grootschalig uit. Ook het EOD ( Explosieve Opruimingsdienst ) werd gealarmeerd. Ook Prorail kwam ter plaatse.Na groot schalig onderzoek met o.a. een snuffelhond van het KLPD bleek dat er in het koffertje geen explosieve zaten, deze werd dan ook met voorzorg open gemaakt.

De inhoud van het koffertje bleek kleding van een reiziger te zijn die het koffertje vergeten was. Het verkeer had veel last vanwege de afsluitingen in het centrum, na 40 minuten was dit probleem opgelost. De hulpdiensten konden vrij snel terug keren. Het treinverkeer ondervond geen problemen.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bommelding Verdacht Koffertje CS Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Woensdagmiddag om 13:44 word er een verdacht koffertje opgemerkt door beveiligingscamera’s in de hal van het Centraal Station Rotterdam. De reizigers werden op afstand gehouden de politie rukte grootschalig uit. Ook het EOD ( Explosieve Opruimingsdienst ) werd gealarmeerd. Ook Prorail kwam ter plaatse.Na groot schalig onderzoek met o.a. een snuffelhond van het KLPD bleek dat er in het koffertje geen explosieve zaten, deze werd dan ook met voorzorg open gemaakt.

De inhoud van het koffertje bleek kleding van een reiziger te zijn die het koffertje vergeten was. Het verkeer had veel last vanwege de afsluitingen in het centrum, na 40 minuten was dit probleem opgelost. De hulpdiensten konden vrij snel terug keren. Het treinverkeer ondervond geen problemen.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!