dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Bommelding Verdacht Koffertje CS Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Woensdagmiddag om 13:44 word er een verdacht koffertje opgemerkt door beveiligingscamera’s in de hal van het Centraal Station Rotterdam. De reizigers werden op afstand gehouden de politie rukte grootschalig uit. Ook het EOD ( Explosieve Opruimingsdienst ) werd gealarmeerd. Ook Prorail kwam ter plaatse.Na groot schalig onderzoek met o.a. een snuffelhond van het KLPD bleek dat er in het koffertje geen explosieve zaten, deze werd dan ook met voorzorg open gemaakt.

De inhoud van het koffertje bleek kleding van een reiziger te zijn die het koffertje vergeten was. Het verkeer had veel last vanwege de afsluitingen in het centrum, na 40 minuten was dit probleem opgelost. De hulpdiensten konden vrij snel terug keren. Het treinverkeer ondervond geen problemen.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -