Bosbrand Oude Maas Hoogvliet

woensdag 13 oktober 2010 14:18

HOOGVLIET -Woensdagavond omstreeks zes uur werd de brandweer van Hoogvliet opgeroepen voor een buiten brand aan de Keizersmantelweg / thv de oude maas. Een voorbijganger zag rook uit het bos komen en belde de brandweer. De brandweer was snel ter plaatse en zag dat de brand moeilijk te bestrijden was, vanwege smalle paden konden ze het vuur niet blussen met een hoge druk omdat de wagen er niet bij kon komen.

De brand breidde zich snel uit naar bomen en omliggende voorwerpen. De brandweer schakelde de RPA van de havendienst in, deze kwam na enkele minuten ter plaatse en probeerde de vlammen te bestrijden. Het blussen het totaal 1uur geduurd, brandstichting is de brand oorzaak.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bosbrand Oude Maas Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET -Woensdagavond omstreeks zes uur werd de brandweer van Hoogvliet opgeroepen voor een buiten brand aan de Keizersmantelweg / thv de oude maas. Een voorbijganger zag rook uit het bos komen en belde de brandweer. De brandweer was snel ter plaatse en zag dat de brand moeilijk te bestrijden was, vanwege smalle paden konden ze het vuur niet blussen met een hoge druk omdat de wagen er niet bij kon komen.

De brand breidde zich snel uit naar bomen en omliggende voorwerpen. De brandweer schakelde de RPA van de havendienst in, deze kwam na enkele minuten ter plaatse en probeerde de vlammen te bestrijden. Het blussen het totaal 1uur geduurd, brandstichting is de brand oorzaak.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!