Aanrijding fiets/auto Leerlooierstraat Hoogvliet MMT inzet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Donderdagochtend rond 10:15 vond er een aanrijding plaats op de Leerlooierstraat thv de kruising van de Hoefsmitstraat in Hoogvliet. Het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen samen met de ambulance dienst, Het Mobiel Medisch Team was snel ter plaatse en begon met het verzorgen van de patient.

De ambulance die even later aankwam assisteerde het MMT, de patient moest eerst ABC stabiel gemaakt voordat deze verplaatst mocht worden.Deze moest op een zogenaamde wervelbrancard gelegd worden voor het voorkomen van rug/nek schade. Dit was dan ook snel gebeurd, het slachtoffer is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
De politie doet samen met het VerkeersOngevallenAnalyse-Team onderzoek naar het ongeval.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd