woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Aanrijding fiets/auto Leerlooierstraat Hoogvliet MMT inzet

- advertentie -

HOOGVLIET – Donderdagochtend rond 10:15 vond er een aanrijding plaats op de Leerlooierstraat thv de kruising van de Hoefsmitstraat in Hoogvliet. Het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen samen met de ambulance dienst, Het Mobiel Medisch Team was snel ter plaatse en begon met het verzorgen van de patient.

De ambulance die even later aankwam assisteerde het MMT, de patient moest eerst ABC stabiel gemaakt voordat deze verplaatst mocht worden.Deze moest op een zogenaamde wervelbrancard gelegd worden voor het voorkomen van rug/nek schade. Dit was dan ook snel gebeurd, het slachtoffer is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
De politie doet samen met het VerkeersOngevallenAnalyse-Team onderzoek naar het ongeval.
Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -