Keukenbrand Keizersmantelweg Hoogvliet

vrijdag 29 oktober 2010 13:50

HOOGVLIET – Vrijdagmiddag werd de brandweer van Hoogvliet en Vlaardingen opgeroepen voor een woningbrand aan de Keizersmantelweg in Hoogvliet. De brandweer was snel ter plaatse en maakte gelijk waterwinning, de verkenners van de brandweer gingen het gebouw binnen.

Het bleek om een keukenbrandje te gaan, deze was dan ook snel met behulp van een brandblusser geblust. De inzet van de overige voertuigen waren niet meer nodig, deze konden dan ook terug naar de kazerne.
De brandweer heeft verdere schade voorkomen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Keukenbrand Keizersmantelweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Vrijdagmiddag werd de brandweer van Hoogvliet en Vlaardingen opgeroepen voor een woningbrand aan de Keizersmantelweg in Hoogvliet. De brandweer was snel ter plaatse en maakte gelijk waterwinning, de verkenners van de brandweer gingen het gebouw binnen.

Het bleek om een keukenbrandje te gaan, deze was dan ook snel met behulp van een brandblusser geblust. De inzet van de overige voertuigen waren niet meer nodig, deze konden dan ook terug naar de kazerne.
De brandweer heeft verdere schade voorkomen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!