Brand in kantoor Belastingsdienst Rotterdam

woensdag 3 november 2010 15:47

ROTTERDAM – Woensdagochtend vond er brand plaats in het kantoor van de belastingsdienst in Rotterdam. De brandweer maakte direct middel brand i.v.m. het aanwezige personeel.

De hulpdiensten waren dan ook snel ter plaatse. Ook de hoofd officier van de politie (COPI) was ter plaatse gekomen. Na het ontruimen van het gebouw , bleek dat het allemaal mee viel. De brand was snel geblust en de ingezette eenheden konden alweer snel terug naar de kazerne’s

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in kantoor Belastingsdienst Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Woensdagochtend vond er brand plaats in het kantoor van de belastingsdienst in Rotterdam. De brandweer maakte direct middel brand i.v.m. het aanwezige personeel.

De hulpdiensten waren dan ook snel ter plaatse. Ook de hoofd officier van de politie (COPI) was ter plaatse gekomen. Na het ontruimen van het gebouw , bleek dat het allemaal mee viel. De brand was snel geblust en de ingezette eenheden konden alweer snel terug naar de kazerne’s

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!