Gaslucht op straat in Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Maandagavond rond kwart over 9 werd er melding gemaakt van een gaslucht op de Aveling ter hoogte van de Voorweg in Hoogvliet. Hierop werden de CE55-1 en OD50-1 opgeroepen, ook werdt er een persbericht door de politie uitgegeven. Ter plaatste heeft de Officier van Dienst metingen verricht, er bleek een hoge concentratie gas aanwezig te zijn. De omgeving van het lek werd afgesloten en de lekkende buis werd afgesloten door de brandweer.

De oorzaak was zeer waarschijnlijk een nieuwe paal in de straat die in de gasleiding was geplaatst. Het incident is verder aan de netbeheerder overgelaten.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd