Gaslucht op straat in Hoogvliet

maandag 15 november 2010 22:47

HOOGVLIET – Maandagavond rond kwart over 9 werd er melding gemaakt van een gaslucht op de Aveling ter hoogte van de Voorweg in Hoogvliet. Hierop werden de CE55-1 en OD50-1 opgeroepen, ook werdt er een persbericht door de politie uitgegeven. Ter plaatste heeft de Officier van Dienst metingen verricht, er bleek een hoge concentratie gas aanwezig te zijn. De omgeving van het lek werd afgesloten en de lekkende buis werd afgesloten door de brandweer.

De oorzaak was zeer waarschijnlijk een nieuwe paal in de straat die in de gasleiding was geplaatst. Het incident is verder aan de netbeheerder overgelaten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gaslucht op straat in Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Maandagavond rond kwart over 9 werd er melding gemaakt van een gaslucht op de Aveling ter hoogte van de Voorweg in Hoogvliet. Hierop werden de CE55-1 en OD50-1 opgeroepen, ook werdt er een persbericht door de politie uitgegeven. Ter plaatste heeft de Officier van Dienst metingen verricht, er bleek een hoge concentratie gas aanwezig te zijn. De omgeving van het lek werd afgesloten en de lekkende buis werd afgesloten door de brandweer.

De oorzaak was zeer waarschijnlijk een nieuwe paal in de straat die in de gasleiding was geplaatst. Het incident is verder aan de netbeheerder overgelaten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!