Brand in slooppand Falstaffstraat Hoogvliet

woensdag 17 november 2010 19:40

HOOGVLIET – Omstreeks 5 uur vanmiddag kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een gebouwbrand aan de Falstaffstraat te Hoogvliet. Hierop werden zowel de vrijwillige als de beroepsbrandweer van Hoogvliet gestuurd, alsmede de hoogwerker uit Spijkenisse. 

De eerste wagen ter plaatste verkende het slooppand, het bleek nodig om de deur van de galerij open te breken met een stormram. Er werd geen brand gevonden en alle eenheden reden weer terug naar de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in slooppand Falstaffstraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Omstreeks 5 uur vanmiddag kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een gebouwbrand aan de Falstaffstraat te Hoogvliet. Hierop werden zowel de vrijwillige als de beroepsbrandweer van Hoogvliet gestuurd, alsmede de hoogwerker uit Spijkenisse. 

De eerste wagen ter plaatste verkende het slooppand, het bleek nodig om de deur van de galerij open te breken met een stormram. Er werd geen brand gevonden en alle eenheden reden weer terug naar de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!