Lek stadsverwarming Coolsingel

woensdag 17 november 2010 19:22

ROTTERDAM –  Iets voor 2 uur werd de brandweer opgeroepen voor hulpverlening aan de Coolsingel in Rotterdam ter hoogte van de ABN-AMRO. Ter plaatste bleek dat een lek in de buizen van de stadsverwarming lek waren en een gat in het plaveisel hebben geslagen.

Het kokendhete water spoot overal heen. Hierop werd het omringende gebied afgezet, mede omdat steeds meer grond weg begon te zakken. Eneco en Roteb hebben de situatie overgenomen en zijn bezig een gat te graven om het lek te kunnen dichten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lek stadsverwarming Coolsingel
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM –  Iets voor 2 uur werd de brandweer opgeroepen voor hulpverlening aan de Coolsingel in Rotterdam ter hoogte van de ABN-AMRO. Ter plaatste bleek dat een lek in de buizen van de stadsverwarming lek waren en een gat in het plaveisel hebben geslagen.

Het kokendhete water spoot overal heen. Hierop werd het omringende gebied afgezet, mede omdat steeds meer grond weg begon te zakken. Eneco en Roteb hebben de situatie overgenomen en zijn bezig een gat te graven om het lek te kunnen dichten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!