dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Lek stadsverwarming Coolsingel

- advertentie -

ROTTERDAM –  Iets voor 2 uur werd de brandweer opgeroepen voor hulpverlening aan de Coolsingel in Rotterdam ter hoogte van de ABN-AMRO. Ter plaatste bleek dat een lek in de buizen van de stadsverwarming lek waren en een gat in het plaveisel hebben geslagen.

Het kokendhete water spoot overal heen. Hierop werd het omringende gebied afgezet, mede omdat steeds meer grond weg begon te zakken. Eneco en Roteb hebben de situatie overgenomen en zijn bezig een gat te graven om het lek te kunnen dichten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -