Eenzijdig ongeval Burgemeester Honnerlage Gretenlaan Schiedam

maandag 22 november 2010 15:41

SCHIEDAM – Maandagmiddag rond half 2 vond er een eenzijdige aanrijding plaats op de Burgemeester Honnerlage Gretenlaan in Schiedam. De GGD, politie en de brandweer werden hier naar gestuurd, ook het Mobiel Medisch Team was onderweg. Ter plaatse bleek het niet nodig zijn om het slachtoffer uit het voertuig te knippen.

Het slachtoffer werd op de brancard gelegd om vervoerd te worden naar het ziekenhuis, plotseling kreeg het slachtoffer een hartstilstand. De hulpdiensten zijn zeker 15 minuten bezig geweest met de reanimatie.
Uiteindelijk is deze gelukt, het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Eenzijdig ongeval Burgemeester Honnerlage Gretenlaan Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Maandagmiddag rond half 2 vond er een eenzijdige aanrijding plaats op de Burgemeester Honnerlage Gretenlaan in Schiedam. De GGD, politie en de brandweer werden hier naar gestuurd, ook het Mobiel Medisch Team was onderweg. Ter plaatse bleek het niet nodig zijn om het slachtoffer uit het voertuig te knippen.

Het slachtoffer werd op de brancard gelegd om vervoerd te worden naar het ziekenhuis, plotseling kreeg het slachtoffer een hartstilstand. De hulpdiensten zijn zeker 15 minuten bezig geweest met de reanimatie.
Uiteindelijk is deze gelukt, het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!