Eenzijdig ongeval Burgemeester Honnerlage Gretenlaan Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

SCHIEDAM – Maandagmiddag rond half 2 vond er een eenzijdige aanrijding plaats op de Burgemeester Honnerlage Gretenlaan in Schiedam. De GGD, politie en de brandweer werden hier naar gestuurd, ook het Mobiel Medisch Team was onderweg. Ter plaatse bleek het niet nodig zijn om het slachtoffer uit het voertuig te knippen.

Het slachtoffer werd op de brancard gelegd om vervoerd te worden naar het ziekenhuis, plotseling kreeg het slachtoffer een hartstilstand. De hulpdiensten zijn zeker 15 minuten bezig geweest met de reanimatie.
Uiteindelijk is deze gelukt, het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd