Tram uit rails gelopen Eendrachtsplein Rotterdam

donderdag 25 november 2010 22:50

ROTTERDAM – Donderdagavond rond half 6 ontspoorde er een tram uit de rails op de Eendrachtsplein in Rotterdam, het tramverkeer liep hierdoor vertragingen op tussen Rotterdam Centraal en het Eendrachtspein. Verschillende wielen waren naast het spoor gekomen.

De RET liet andere trams op deze lijn rijden vanaf de Kruiskade om de reizigers toch op hun bestemming af te zetten (lijn 4). De RET zette een speciale kraan in om de tram weer op het spoor te zetten, dit duurde ongeveer een uur. Ook moesten de wielen uit het gras worden gehaald. Na anderhalf uur konden de trams weer rijden en was de situatie opgelost.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tram uit rails gelopen Eendrachtsplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Donderdagavond rond half 6 ontspoorde er een tram uit de rails op de Eendrachtsplein in Rotterdam, het tramverkeer liep hierdoor vertragingen op tussen Rotterdam Centraal en het Eendrachtspein. Verschillende wielen waren naast het spoor gekomen.

De RET liet andere trams op deze lijn rijden vanaf de Kruiskade om de reizigers toch op hun bestemming af te zetten (lijn 4). De RET zette een speciale kraan in om de tram weer op het spoor te zetten, dit duurde ongeveer een uur. Ook moesten de wielen uit het gras worden gehaald. Na anderhalf uur konden de trams weer rijden en was de situatie opgelost.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!