Tram uit rails gelopen Eendrachtsplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Donderdagavond rond half 6 ontspoorde er een tram uit de rails op de Eendrachtsplein in Rotterdam, het tramverkeer liep hierdoor vertragingen op tussen Rotterdam Centraal en het Eendrachtspein. Verschillende wielen waren naast het spoor gekomen.

De RET liet andere trams op deze lijn rijden vanaf de Kruiskade om de reizigers toch op hun bestemming af te zetten (lijn 4). De RET zette een speciale kraan in om de tram weer op het spoor te zetten, dit duurde ongeveer een uur. Ook moesten de wielen uit het gras worden gehaald. Na anderhalf uur konden de trams weer rijden en was de situatie opgelost.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd