vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Tram uit rails gelopen Eendrachtsplein Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Donderdagavond rond half 6 ontspoorde er een tram uit de rails op de Eendrachtsplein in Rotterdam, het tramverkeer liep hierdoor vertragingen op tussen Rotterdam Centraal en het Eendrachtspein. Verschillende wielen waren naast het spoor gekomen.

De RET liet andere trams op deze lijn rijden vanaf de Kruiskade om de reizigers toch op hun bestemming af te zetten (lijn 4). De RET zette een speciale kraan in om de tram weer op het spoor te zetten, dit duurde ongeveer een uur. Ook moesten de wielen uit het gras worden gehaald. Na anderhalf uur konden de trams weer rijden en was de situatie opgelost.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -