woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Zwaar ongeval auto/scooter Laan op Zuid Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM  -Rotterdam, donderdagavond rond half 9 vond er een aanrijding plaats tussen een auto en scooter op de Laan op Zuid ten hoogte van de Veemstraat in Rotterdam. De ambulancedienst heeft het slachtoffer van de scooter zo snel mogelijk stabiel gemaakt, deze moest dan ook op een wervelplank gelegd worden.

Het is een behoorlijke klap geweest en het slachtoffer was er slecht aan toe. De verkeerspolitie heeft een spoedtransport geregeld naar het Maasstad ziekenhuis. Zowel de verkeerspolitie als de VerkeersOngevallenAnalyse onderzoeken het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -