Heftig ongeval met bus Sportlaan Spijkenisse

dinsdag 30 november 2010 14:28

SPIJKENISSE – Dinsdagavond vond er een ongeluk plaats op de Sportlaan thv de Groene kruisweg in Spijkenisse. Er zou een bus gekanteld zijn en tegen een betonnen muur tot stilstand zijn gekomen. De brandweer werd samen met de politie,ambulance en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ter plaatse bleek dat de bus nog op 4 wielen stond, de ravage was echter enorm.

De 2 slachtoffers moesten in de bus gestabiliseerd worden, deze zaten niet bekneld en konden er zo uitgehaald worden. De buschauffeur zou onwel geworden zijn en en het macht over het stuur zijn verloren. Door de gladheid was de bus verder over de weg geschoven. De VOA doet verder onderzoek naar het incident.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Heftig ongeval met bus Sportlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Dinsdagavond vond er een ongeluk plaats op de Sportlaan thv de Groene kruisweg in Spijkenisse. Er zou een bus gekanteld zijn en tegen een betonnen muur tot stilstand zijn gekomen. De brandweer werd samen met de politie,ambulance en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ter plaatse bleek dat de bus nog op 4 wielen stond, de ravage was echter enorm.

De 2 slachtoffers moesten in de bus gestabiliseerd worden, deze zaten niet bekneld en konden er zo uitgehaald worden. De buschauffeur zou onwel geworden zijn en en het macht over het stuur zijn verloren. Door de gladheid was de bus verder over de weg geschoven. De VOA doet verder onderzoek naar het incident.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!