Heftig ongeval met bus Sportlaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Dinsdagavond vond er een ongeluk plaats op de Sportlaan thv de Groene kruisweg in Spijkenisse. Er zou een bus gekanteld zijn en tegen een betonnen muur tot stilstand zijn gekomen. De brandweer werd samen met de politie,ambulance en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ter plaatse bleek dat de bus nog op 4 wielen stond, de ravage was echter enorm.

De 2 slachtoffers moesten in de bus gestabiliseerd worden, deze zaten niet bekneld en konden er zo uitgehaald worden. De buschauffeur zou onwel geworden zijn en en het macht over het stuur zijn verloren. Door de gladheid was de bus verder over de weg geschoven. De VOA doet verder onderzoek naar het incident.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd