dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Heftig ongeval met bus Sportlaan Spijkenisse

- advertentie -

SPIJKENISSE – Dinsdagavond vond er een ongeluk plaats op de Sportlaan thv de Groene kruisweg in Spijkenisse. Er zou een bus gekanteld zijn en tegen een betonnen muur tot stilstand zijn gekomen. De brandweer werd samen met de politie,ambulance en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ter plaatse bleek dat de bus nog op 4 wielen stond, de ravage was echter enorm.

De 2 slachtoffers moesten in de bus gestabiliseerd worden, deze zaten niet bekneld en konden er zo uitgehaald worden. De buschauffeur zou onwel geworden zijn en en het macht over het stuur zijn verloren. Door de gladheid was de bus verder over de weg geschoven. De VOA doet verder onderzoek naar het incident.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -