Reanimatie Breede vliet Schakelweg Hoogvliet

dinsdag 30 november 2010 13:45

HOOGVLIET – Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een reanimatie aan de Breede vliet Schakelweg in Hoogvliet, 3 brandweerwagens , 2 politie wagens en 2 ambulance’s werden gestuurd. Het personeel van het verzorgingstehuis waren ook al bezig met de reanimatie.

De hulpdiensten probeerde het met behulp van een (AED)  het slachtoffer te reanimeren, dit mocht helaas niet meer baten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Reanimatie Breede vliet Schakelweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een reanimatie aan de Breede vliet Schakelweg in Hoogvliet, 3 brandweerwagens , 2 politie wagens en 2 ambulance’s werden gestuurd. Het personeel van het verzorgingstehuis waren ook al bezig met de reanimatie.

De hulpdiensten probeerde het met behulp van een (AED)  het slachtoffer te reanimeren, dit mocht helaas niet meer baten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!