Traumahelikopte ingezet voor onwel persoon Beverstraat Rotterdam

vrijdag 3 december 2010 13:47

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag werd er een melding gedaan van een onwel persoon op de Beverstraat in Rotterdam. Toen de ambulance aankwam bleek het achteraf een reanimatie te zijn, het Mobiel Medisch Team was ter assistentie opgeroepen, de politie reed echter ook mee.

Het slachtoffer is succesvol gereanimeerd en is overgebracht naar het EMC in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopte ingezet voor onwel persoon Beverstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag werd er een melding gedaan van een onwel persoon op de Beverstraat in Rotterdam. Toen de ambulance aankwam bleek het achteraf een reanimatie te zijn, het Mobiel Medisch Team was ter assistentie opgeroepen, de politie reed echter ook mee.

Het slachtoffer is succesvol gereanimeerd en is overgebracht naar het EMC in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!