Grote industriebrand Vondelingenweg Hoogvliet

Date:

Share post:

HOOGVLIET – Om half 7 dinsdagochtend brak er brand uit op de Vondelingenweg in Hoogvliet. De brandweer rukte uit en al snel bleek het om een grote brand te gaan. Diverse brandweerkorpsen reageerde hierop, de brandweer heeft een aanvalsplan moeten voorbereiden hoe ze de brand gingen aanpakken.

Ook de RPA boot van Rotterdam haven stond stand-by. De brandweer hield ten eerste alle overige gebouwen en tanks die in de buurt stonden koel , de brandweer heeft na 1 uur de brand bestreden met schuim/kanonnen. De brand was lastig uit te krijgen vanwege brandbare oliën in de tank. Wat er precies de inhoud van de tank zat is onbekend, de brandweer zal tot laat in de middag bezig zijn om de brand te bestrijden.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd