Grote industriebrand Vondelingenweg Hoogvliet

dinsdag 7 december 2010 06:30

HOOGVLIET – Om half 7 dinsdagochtend brak er brand uit op de Vondelingenweg in Hoogvliet. De brandweer rukte uit en al snel bleek het om een grote brand te gaan. Diverse brandweerkorpsen reageerde hierop, de brandweer heeft een aanvalsplan moeten voorbereiden hoe ze de brand gingen aanpakken.

Ook de RPA boot van Rotterdam haven stond stand-by. De brandweer hield ten eerste alle overige gebouwen en tanks die in de buurt stonden koel , de brandweer heeft na 1 uur de brand bestreden met schuim/kanonnen. De brand was lastig uit te krijgen vanwege brandbare oliën in de tank. Wat er precies de inhoud van de tank zat is onbekend, de brandweer zal tot laat in de middag bezig zijn om de brand te bestrijden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote industriebrand Vondelingenweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Om half 7 dinsdagochtend brak er brand uit op de Vondelingenweg in Hoogvliet. De brandweer rukte uit en al snel bleek het om een grote brand te gaan. Diverse brandweerkorpsen reageerde hierop, de brandweer heeft een aanvalsplan moeten voorbereiden hoe ze de brand gingen aanpakken.

Ook de RPA boot van Rotterdam haven stond stand-by. De brandweer hield ten eerste alle overige gebouwen en tanks die in de buurt stonden koel , de brandweer heeft na 1 uur de brand bestreden met schuim/kanonnen. De brand was lastig uit te krijgen vanwege brandbare oliën in de tank. Wat er precies de inhoud van de tank zat is onbekend, de brandweer zal tot laat in de middag bezig zijn om de brand te bestrijden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!