Traumahelicopter inzet Delta ziekenhuis Poortugaal

woensdag 8 december 2010 18:40

POORTUGAAL – Woensdagmiddag werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen ter assistentie ambulance aan het Delta ziekenhuis in Poortugaal. Het Mobiel Medisch Team moest ter plaatse een operatie uitvoeren, het slachtoffer is niet meegenomen naar het ziekenhuis maar overgedragen aan het kliniek in het Delta ziekenhuis.

Hierna kon het Mobiel Medisch Team weer vertrekken naar het vliegveld. Wat er aan de hand was is onbekend.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelicopter inzet Delta ziekenhuis Poortugaal
Schrijver:

 

 

POORTUGAAL – Woensdagmiddag werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen ter assistentie ambulance aan het Delta ziekenhuis in Poortugaal. Het Mobiel Medisch Team moest ter plaatse een operatie uitvoeren, het slachtoffer is niet meegenomen naar het ziekenhuis maar overgedragen aan het kliniek in het Delta ziekenhuis.

Hierna kon het Mobiel Medisch Team weer vertrekken naar het vliegveld. Wat er aan de hand was is onbekend.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!