3 Voertuigen in brand Patrijs Hoogvliet

dinsdag 14 december 2010 09:49

HOOGVLIET – Dinsdagochtend werd er brand gemeld aan de Patrijs in Hoogvliet, er zou een flinke autobrand woeden. Ter plaatse bleken er drie auto’s in brand te staan, de brand sloeg uit naar een naast staande boom en bosjes. De brandweer bestreed de brand met hogedrukspuiten en schuim. Alle drie de auto’s waren total loss, deze moesten weggesleept worden door de sleepdienst, ook waren er andere auto’s die schade hadden opgelopen door brandende deeltjes die op de lak van de auto’s terecht kwamen. De politie en de verzekeringsmaatschappij kijken naar de oorzaak van de brand.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

3 Voertuigen in brand Patrijs Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Dinsdagochtend werd er brand gemeld aan de Patrijs in Hoogvliet, er zou een flinke autobrand woeden. Ter plaatse bleken er drie auto’s in brand te staan, de brand sloeg uit naar een naast staande boom en bosjes. De brandweer bestreed de brand met hogedrukspuiten en schuim. Alle drie de auto’s waren total loss, deze moesten weggesleept worden door de sleepdienst, ook waren er andere auto’s die schade hadden opgelopen door brandende deeltjes die op de lak van de auto’s terecht kwamen. De politie en de verzekeringsmaatschappij kijken naar de oorzaak van de brand.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!