Auto te water Herikweg Hoogvliet

donderdag 16 december 2010 17:31

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werd er aan de Herikweg in Hoogvliet een auto te water gemeld. De bestuurster zou nog in het voertuig zitten, de brandweer van Hoogvliet en Vlaardingen werden hier voor opgeroepen. Ook de GGD en politie waren onderweg, ter plaatse bleek dat het slachtoffer zichzelf uit het voertuig had gered.

De hulpdiensten controleerde de bestuurder op enige verwondingen of onderkoeling. Gelukkig bleek dat de bestuurster veilig op het droge was gekomen. De politie en de takeldienst halen het voertuig naar boven.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water Herikweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werd er aan de Herikweg in Hoogvliet een auto te water gemeld. De bestuurster zou nog in het voertuig zitten, de brandweer van Hoogvliet en Vlaardingen werden hier voor opgeroepen. Ook de GGD en politie waren onderweg, ter plaatse bleek dat het slachtoffer zichzelf uit het voertuig had gered.

De hulpdiensten controleerde de bestuurder op enige verwondingen of onderkoeling. Gelukkig bleek dat de bestuurster veilig op het droge was gekomen. De politie en de takeldienst halen het voertuig naar boven.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!