woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto te water Herikweg Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werd er aan de Herikweg in Hoogvliet een auto te water gemeld. De bestuurster zou nog in het voertuig zitten, de brandweer van Hoogvliet en Vlaardingen werden hier voor opgeroepen. Ook de GGD en politie waren onderweg, ter plaatse bleek dat het slachtoffer zichzelf uit het voertuig had gered.

De hulpdiensten controleerde de bestuurder op enige verwondingen of onderkoeling. Gelukkig bleek dat de bestuurster veilig op het droge was gekomen. De politie en de takeldienst halen het voertuig naar boven.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -