Een gewonde door keukenbrand

zondag 19 december 2010 16:21

SCHIEDAM – Op de Dr. Zamenhofstraat in Schiedam-Oost is zondagmiddag een vrouw licht gewond geraakt, zij had rook ingeademd. De vrouw was alleen thuis, toen er brand uitbrak in de keuken van het huis. Een oplettende buurman heeft direct de hulpdiensten gebeld, die als snel ter plaatse waren.

Na een korte tijd was de brand geblust. De schade in de woning is aanzienlijk. Ook andere omliggende woningen hebben rookschade opgelopen. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een gewonde door keukenbrand
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Op de Dr. Zamenhofstraat in Schiedam-Oost is zondagmiddag een vrouw licht gewond geraakt, zij had rook ingeademd. De vrouw was alleen thuis, toen er brand uitbrak in de keuken van het huis. Een oplettende buurman heeft direct de hulpdiensten gebeld, die als snel ter plaatse waren.

Na een korte tijd was de brand geblust. De schade in de woning is aanzienlijk. Ook andere omliggende woningen hebben rookschade opgelopen. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!