Gaslucht Doggersbank Hoogvliet

zondag 26 december 2010 08:31

HOOGVLIET – Zondagochtend werd er een sterke gaslucht geroken aan de Doggersbank in Hoogvliet, het zou vanaf het metrostation tot het ASVZ gebouw geroken worden. De brandweer rukte met spoed uit om metingen te verichten, ook werd de officier van dienst opgeroepen. Eenmaal ter plaatse werd er niks geroken, echter werden er toch metingen verricht. In de wijde omtrek kon de brandweer niks vinden, deze beschouwde de melding als loos en is weer vertrokken richting de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gaslucht Doggersbank Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Zondagochtend werd er een sterke gaslucht geroken aan de Doggersbank in Hoogvliet, het zou vanaf het metrostation tot het ASVZ gebouw geroken worden. De brandweer rukte met spoed uit om metingen te verichten, ook werd de officier van dienst opgeroepen. Eenmaal ter plaatse werd er niks geroken, echter werden er toch metingen verricht. In de wijde omtrek kon de brandweer niks vinden, deze beschouwde de melding als loos en is weer vertrokken richting de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!