Gaslucht in woning op de Middenhagen Rotterdam

dinsdag 28 december 2010 16:03

ROTTERDAM – Dinsdagochtend roken de bewoners van een pand op de Middenhagen een gaslucht in huis, de brandweer werd gealarmeerd om metingen te verrichten. De bemanning van de brandweer was al snel ter plaatse en begonnen met de metingen, er was gas te ruiken maar er werden geen grote hoeveelheden gemeten.

Ook de officier van dienst kwam ter plaatse, uiteindelijk bleek er een lek(je) in een gasleiding te zitten in het pand. De brandweer heeft Eneco gealarmeerd, deze dichten het lek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gaslucht in woning op de Middenhagen Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Dinsdagochtend roken de bewoners van een pand op de Middenhagen een gaslucht in huis, de brandweer werd gealarmeerd om metingen te verrichten. De bemanning van de brandweer was al snel ter plaatse en begonnen met de metingen, er was gas te ruiken maar er werden geen grote hoeveelheden gemeten.

Ook de officier van dienst kwam ter plaatse, uiteindelijk bleek er een lek(je) in een gasleiding te zitten in het pand. De brandweer heeft Eneco gealarmeerd, deze dichten het lek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!