Gebouwbrand Oudjaarsnacht Lengweg Hoogvliet

zaterdag 1 januari 2011 11:34

HOOGVLIET – Op Oudjaarsnacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Lengweg in Hoogvliet, de politie zou ter plaatse zijn en de brand proberen te blussen met brandblussers. De brandweer was al snel ter plaatse en bouwde de waterwinning op, de aanvalsploeg ging naar binnen.

De brand was al snel uit, het betrof een stapel met kranten die in brand waren gestoken en in de portiek lagen. De brandweer kon al snel terug naar de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gebouwbrand Oudjaarsnacht Lengweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Op Oudjaarsnacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Lengweg in Hoogvliet, de politie zou ter plaatse zijn en de brand proberen te blussen met brandblussers. De brandweer was al snel ter plaatse en bouwde de waterwinning op, de aanvalsploeg ging naar binnen.

De brand was al snel uit, het betrof een stapel met kranten die in brand waren gestoken en in de portiek lagen. De brandweer kon al snel terug naar de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!