Ernstig bedrijfsongeval Steurweg Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ernstig bedrijfsongeval in Hoogvliet, het zou ten hoogte van de Steurweg/Baarsweg zijn. Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd hiervoor opgeroepen. Op dit bouwterrein zijn ze bezig om nieuwe wooncomplexen te bouwen, metalen bouwplaten die vast stonden aan een hijskraan waren ingestort en boven op 1 van de medewerkers terecht gekomen.

Het slachtoffer was zeer onstabiel en moest ABC stabiel worden gemaakt, het slachtoffer is met ernstige nekklachten met het MMT en de ambulance onder spoedtransport van de politie naar het EMC in Rotterdam gebracht. Zijn toestand is kritiek, de arbeidsinspectie zal dit incident moeten onderzoeken. Tot die tijd mogen de medewerkers niet werken.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd