woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Ernstig bedrijfsongeval Steurweg Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ernstig bedrijfsongeval in Hoogvliet, het zou ten hoogte van de Steurweg/Baarsweg zijn. Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd hiervoor opgeroepen. Op dit bouwterrein zijn ze bezig om nieuwe wooncomplexen te bouwen, metalen bouwplaten die vast stonden aan een hijskraan waren ingestort en boven op 1 van de medewerkers terecht gekomen.

Het slachtoffer was zeer onstabiel en moest ABC stabiel worden gemaakt, het slachtoffer is met ernstige nekklachten met het MMT en de ambulance onder spoedtransport van de politie naar het EMC in Rotterdam gebracht. Zijn toestand is kritiek, de arbeidsinspectie zal dit incident moeten onderzoeken. Tot die tijd mogen de medewerkers niet werken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -