Ernstig bedrijfsongeval Steurweg Hoogvliet

donderdag 6 januari 2011 12:43

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ernstig bedrijfsongeval in Hoogvliet, het zou ten hoogte van de Steurweg/Baarsweg zijn. Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd hiervoor opgeroepen. Op dit bouwterrein zijn ze bezig om nieuwe wooncomplexen te bouwen, metalen bouwplaten die vast stonden aan een hijskraan waren ingestort en boven op 1 van de medewerkers terecht gekomen.

Het slachtoffer was zeer onstabiel en moest ABC stabiel worden gemaakt, het slachtoffer is met ernstige nekklachten met het MMT en de ambulance onder spoedtransport van de politie naar het EMC in Rotterdam gebracht. Zijn toestand is kritiek, de arbeidsinspectie zal dit incident moeten onderzoeken. Tot die tijd mogen de medewerkers niet werken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ernstig bedrijfsongeval Steurweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ernstig bedrijfsongeval in Hoogvliet, het zou ten hoogte van de Steurweg/Baarsweg zijn. Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd hiervoor opgeroepen. Op dit bouwterrein zijn ze bezig om nieuwe wooncomplexen te bouwen, metalen bouwplaten die vast stonden aan een hijskraan waren ingestort en boven op 1 van de medewerkers terecht gekomen.

Het slachtoffer was zeer onstabiel en moest ABC stabiel worden gemaakt, het slachtoffer is met ernstige nekklachten met het MMT en de ambulance onder spoedtransport van de politie naar het EMC in Rotterdam gebracht. Zijn toestand is kritiek, de arbeidsinspectie zal dit incident moeten onderzoeken. Tot die tijd mogen de medewerkers niet werken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!