dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Aanrijding 2e Barendrechtseweg Barendrecht

- advertentie -

BARENDRECHT – Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats op 2e Barendrechtseweg, het zou gaan om een fietser en een auto. De Rapid Responder van de ambulancedienst en twee politiewagens kwamen eraan te pas. Een omstander hield de nek van het slachtoffer vast om nekletsel te voorkomen.

Toen de hulpdiensten eenmaal ter plaatse waren heeft de verpleegkundige het slachtoffer meegenomen in de politiewagen voor onderzoek, uiteindelijk bleken er gelukkig geen ernstige verwondingen te zijn. De automobilist heeft de jongen naar huis gebracht, de fiets is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -