Aanrijding 2e Barendrechtseweg Barendrecht

maandag 10 januari 2011 14:19

BARENDRECHT – Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats op 2e Barendrechtseweg, het zou gaan om een fietser en een auto. De Rapid Responder van de ambulancedienst en twee politiewagens kwamen eraan te pas. Een omstander hield de nek van het slachtoffer vast om nekletsel te voorkomen.

Toen de hulpdiensten eenmaal ter plaatse waren heeft de verpleegkundige het slachtoffer meegenomen in de politiewagen voor onderzoek, uiteindelijk bleken er gelukkig geen ernstige verwondingen te zijn. De automobilist heeft de jongen naar huis gebracht, de fiets is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding 2e Barendrechtseweg Barendrecht
Schrijver:

 

 

BARENDRECHT – Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats op 2e Barendrechtseweg, het zou gaan om een fietser en een auto. De Rapid Responder van de ambulancedienst en twee politiewagens kwamen eraan te pas. Een omstander hield de nek van het slachtoffer vast om nekletsel te voorkomen.

Toen de hulpdiensten eenmaal ter plaatse waren heeft de verpleegkundige het slachtoffer meegenomen in de politiewagen voor onderzoek, uiteindelijk bleken er gelukkig geen ernstige verwondingen te zijn. De automobilist heeft de jongen naar huis gebracht, de fiets is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!