Aanrijding 2e Barendrechtseweg Barendrecht

Date:

Deel bericht:

BARENDRECHT – Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats op 2e Barendrechtseweg, het zou gaan om een fietser en een auto. De Rapid Responder van de ambulancedienst en twee politiewagens kwamen eraan te pas. Een omstander hield de nek van het slachtoffer vast om nekletsel te voorkomen.

Toen de hulpdiensten eenmaal ter plaatse waren heeft de verpleegkundige het slachtoffer meegenomen in de politiewagen voor onderzoek, uiteindelijk bleken er gelukkig geen ernstige verwondingen te zijn. De automobilist heeft de jongen naar huis gebracht, de fiets is meegenomen naar het politiebureau.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd