Aanrijding tussen 2 auto’s Oppermanstraat Hoogvliet

maandag 10 januari 2011 17:12

HOOGVLIET – Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats aan de Oppermanstraat thv de Schrijnwerkerstraat in Hoogvliet. De politie en de Rapid Responder van de Ambulancedienst reageerde hier op.

Een Slachtoffer zou klagen over nekklachten en kon haar auto niet uit komen. De politie stabiliseerde het slachtoffer door het slachtoffer haar nek vast te houden. Na wat testen van de verpleegkundige bleek er geen ernstige verwondingen/letsel te zijn.

Het slachtoffer heeft in de politie auto rustig kunnen worden en kon ze haar verklaring afleggen. Alle beide auto’s zijn weg getakeld, Na het reinigen van de rijbanen kon de weg weer vrij gegeven worden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding tussen 2 auto’s Oppermanstraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats aan de Oppermanstraat thv de Schrijnwerkerstraat in Hoogvliet. De politie en de Rapid Responder van de Ambulancedienst reageerde hier op.

Een Slachtoffer zou klagen over nekklachten en kon haar auto niet uit komen. De politie stabiliseerde het slachtoffer door het slachtoffer haar nek vast te houden. Na wat testen van de verpleegkundige bleek er geen ernstige verwondingen/letsel te zijn.

Het slachtoffer heeft in de politie auto rustig kunnen worden en kon ze haar verklaring afleggen. Alle beide auto’s zijn weg getakeld, Na het reinigen van de rijbanen kon de weg weer vrij gegeven worden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!