Aanrijding tussen 2 auto’s Oppermanstraat Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

HOOGVLIET – Maandagmiddag vond er een aanrijding plaats aan de Oppermanstraat thv de Schrijnwerkerstraat in Hoogvliet. De politie en de Rapid Responder van de Ambulancedienst reageerde hier op.

Een Slachtoffer zou klagen over nekklachten en kon haar auto niet uit komen. De politie stabiliseerde het slachtoffer door het slachtoffer haar nek vast te houden. Na wat testen van de verpleegkundige bleek er geen ernstige verwondingen/letsel te zijn.

Het slachtoffer heeft in de politie auto rustig kunnen worden en kon ze haar verklaring afleggen. Alle beide auto’s zijn weg getakeld, Na het reinigen van de rijbanen kon de weg weer vrij gegeven worden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd