woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Ernstige aanrijding motor/vrachtwagen Vondelingenweg Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Dinsdagavond vond er een ernstig ongeluk voor aan de Vondelingenweg in Hoogvliet, een motorrijder zou aangereden zijn door een vrachtwagen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en controleerde het slachtoffer op nek/rugletsel. Het slachtoffer bleek ernstig letsel te hebben aan z’n nek/rug.

Na het stabiliseren van het slachtoffer kon deze op de wervelbrancard geplaatst worden. De motor is naar het politieburo gereden, deze kan het slachtoffer later ophalen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -