Ernstige aanrijding motor/vrachtwagen Vondelingenweg Hoogvliet

dinsdag 11 januari 2011 20:40

HOOGVLIET – Dinsdagavond vond er een ernstig ongeluk voor aan de Vondelingenweg in Hoogvliet, een motorrijder zou aangereden zijn door een vrachtwagen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en controleerde het slachtoffer op nek/rugletsel. Het slachtoffer bleek ernstig letsel te hebben aan z’n nek/rug.

Na het stabiliseren van het slachtoffer kon deze op de wervelbrancard geplaatst worden. De motor is naar het politieburo gereden, deze kan het slachtoffer later ophalen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ernstige aanrijding motor/vrachtwagen Vondelingenweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Dinsdagavond vond er een ernstig ongeluk voor aan de Vondelingenweg in Hoogvliet, een motorrijder zou aangereden zijn door een vrachtwagen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en controleerde het slachtoffer op nek/rugletsel. Het slachtoffer bleek ernstig letsel te hebben aan z’n nek/rug.

Na het stabiliseren van het slachtoffer kon deze op de wervelbrancard geplaatst worden. De motor is naar het politieburo gereden, deze kan het slachtoffer later ophalen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!