Verdacht pakketje gevonden Laan op Zuid

dinsdag 11 januari 2011 15:23

ROTTERDAM – Op de Laan de Zuid is ter hoogte van het UWV-gebouw rond 15.15 een verdacht pakketje aangetroffen. De hoofdofficier van de politie (COPI)  kwam ter plaatse, samen met recherche, videoteam en de hondenwagen.

Het gebouw werd ontruimt via de parkeergarage. Nadat er door middel van speurhonden onderzoek is verricht bleken er geen explosieve middelen zijn aangetroffen, de medewerkers mochten rond 16.15 weer terug naar hun werkplekken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdacht pakketje gevonden Laan op Zuid
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de Laan de Zuid is ter hoogte van het UWV-gebouw rond 15.15 een verdacht pakketje aangetroffen. De hoofdofficier van de politie (COPI)  kwam ter plaatse, samen met recherche, videoteam en de hondenwagen.

Het gebouw werd ontruimt via de parkeergarage. Nadat er door middel van speurhonden onderzoek is verricht bleken er geen explosieve middelen zijn aangetroffen, de medewerkers mochten rond 16.15 weer terug naar hun werkplekken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!