Gaslucht Metro Zalmplaat Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Donderdagochtend roken mensen in de metro een gaslucht op het metrostation Zalmplaat. De RET heeft zelf de brandweer ingelicht, deze rukte met spoed uit om metingen te verrichten. Ter plaatse werden er metingen verricht rondom het station, hier kon de brandweer geen gas meten of ruiken.

Achteraf bleek dat het gas geroken werd in de tunnel vanaf Zalmplaat naar Spijkenisse. De brandweer moest hiervoor naar de Horsweg waar de ingang zit van deze tunnel, ook de offcier van dienst heeft metingen verricht. Om metingen te verrichten in de tunnel werd het metro verkeer van Rotterdam naar Spijkenisse stil gelegd. Er kon echter niks gevonden worden, de melding werd als loos gezien , het spoor kon weer vrij gegeven worden en de brandweer kon weer inzetbaar.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd